Artists: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aleksandër Gjoka - Anxhela


Kam pas dash një grua 30 vjeçe
E doja dhe më donte si e marrë
Kishte zënë e saj nuanca fëmijërie
Megjithëse ishte e martuar dhe kishte një vajzë
(2 herë)

Hej Anxhela, eee Anxhela
Hej Anxhela, ooo Anxhela

Ndonëse s'kishim vite që dashuroheshim
ajo më konsideronte si burrin e saj
s'isha unë i madh apo me emër
por thjeshtë një shërbëtor në...

...
Unfortunately, we are not licensed to display the full lyrics for this song at the moment due to a DMCA takedown request.

Aleksandër Gjoka Top Songs


MORE ABOUT Aleksandër Gjoka:

List of all songs by Aleksandër Gjoka (A-Z)
Aleksandër Gjoka discography
Aleksandër Gjoka info, bio

Aleksandër Gjoka Anxhela lyrics - letras - testo are property and copyright of their owners.